Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » KAYSO’dan Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik’e Ziyaret

KAYSO’dan Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik’e Ziyaret

Fotoğraf

Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) yeni oluşan meclis başkanlık divanı ve yönetim kurulu üyeleri ile Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’i makamında ziyaret etti.

Oda organ seçimlerini kazasız belasız bir şekilde, huzur içerisinde atlattıklarını açıklayan KAYSO Başkanı Mehmet Büyüksimitci, tek adaylı bir seçim olmasına rağmen üyelerin çoğunluğunun seçimlere teveccüh gösterdiklerini belirterek, oda meclisinde yüzde 50’nin üzerinde, yönetim kurulunda da yüzde 70 civarında değişiklik yapıldığını söyledi.

Yeni bir ekip ve yeni bir heyecanla çalışmalara başladıklarını açıklayan Başkan Büyüksimitci, önümüzdeki dönemde Kayseri ve ülke sanayisi için hayırlı çalışmalar yapmak istediklerini kaydetti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de Sanayi Odası yönetiminin hayırlı olması temennisinde bulundu ve Kayseri’deki kurumlar arası uyumun şehrimizi diğer şehirlerin önüne geçirdiğini belirtti.
Tüm kurumların Kayseri ortak paydasında buluştuğunu dile getiren Başkan Çelik, “Sanayi Odamız da bizim her zaman iş birliği içerisinde çalıştığımız bir kurumumuz. Önümüzdeki dönemde birlikte yapmamız gereken çok önemli projeler var. Bunların başında gerek ihtisas organize sanayileri, gerekse büyük organize sanayiler gibi sanayi bölgelerinin planlanması geliyor. Kayseri’nin hem ulusal anlamda, hem de uluslararası anlamda tanıtılması da birlikte yapacağımız çalışmalar arasında geliyor” dedi.

Konuşmasında Kayseri sanayisinin kültürünü değiştirmesi gerektiğini de vurgulayan Başkan Çelik, “Emek yoğun işten, teknoloji yoğun katma değeri yüksek işlere doğru yönelmek için klasik bildiğimiz sanayicilik kültürünün değişmemiz gerekiyor. Hep beraber inşallah şehrin geleceği için yapılacak her projede yine beraber olacağız. Ülkemizin 2023’te 500 milyar dolarlık ihracat hedefine ulaşmasına Kayseri olarak katkı vereceğiz” diye konuştu.

13:27, 09.05.2018

Haber Fotoğrafları