Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Başkanımız Mehmet Büyüksimitci’den Kurban Bayramı Mesajı

Başkanımız Mehmet Büyüksimitci’den Kurban Bayramı Mesajı

Fotoğraf

Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci, Kurban Bayramı dolayısı ile bir mesaj yayınlayarak, tüm sanayicilerin ve İslam âleminin Kurban Bayramını kutladı.

Bayramlarda yardımlaşma ve dayanışma arzularının tazelendiğini dile getiren Başkan Büyüksimitci, “Bayramlar dayanışma ve paylaşma içerisine girdiğimiz, birlik ve beraberlik içerinde olduğumuz en anlamlı günlerdir. Bu günler, hayatımızda daha çok barış, daha çok dayanışma ve kardeşlik duygusuna yer vermemiz gerektiği konusunda bir kez daha düşünmemiz için önemli fırsatlardır. Millet olarak aydınlık bir geleceğe, birlik ve beraberlik içerisinde güçlü bir ekonomi ve genç eğitimli iş gücümüzle varabiliriz. Bayramlar ihtiyacımız olan bu birlik ve beraberliğin en güzel vesilesidir” dedi.

Kurban Bayramı’nın başta ülkemiz olmak üzere, tüm insanlığa ve İslam âlemine sağlık, huzur ve barış getirmesi temennisinde bulunan Başkan Büyüksimitci, tüm Kayserililerin ve sanayicilerin Kurban Bayramını kutlayarak, yola çıkacak vatandaşlara tedbirli olmaları ve kurallara riayet etmeleri yönünde çağrıda bulunurken, aileleri ile birlikte kazasız belasız bir bayram geçirmeleri temennisinde bulundu.

Ayrıca Kayseri Sanayi Odası’nda düzenlenen bayramlaşma programına katılan Meclis Başkanımız Abidin Özkaya, Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet Büyüksimitci ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz tüm KAYSO personelinin bayramını kutlayarak, sevdikleri ile birlikte mutlu ve huzurlu bir bayram geçirmeleri temennisinde bulundu.

11:36, 31.08.2017

Haber Fotoğrafları