Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Duyurular » STANDARDİZASYON ZİRVESİ

STANDARDİZASYON ZİRVESİ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden alınan yazıda; Standardizasyon hakkında çalışmalarda bulunmak amacıyla 2017 yılında Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Türk Standardları Enstitüsü (TSE) arasında önemli bir işbirliği gerçekleştirilmiş, standardizasyon faaliyetlerine etkin katılımın sağlanması için protokol imzalanarak çalışmalara başlanmıştır.

Bu protokol kapsamında Dünya Standartlar Günü etkinlikleri çerçevesinde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve TSE işbirliğinde Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sn. Mustafa VARANK ve TSE Başkanı Sn. Adem ŞAHİN'in katılımlarıyla, TOBB Başkanı Sn. M. Rifat HiSARCIKLlOĞLU'nun ev sahipliğinde 17 Ekim 2018 Çarşamba Günü TOBB Sosyal Tesisler Toplantı Salonunda "Uluslararası Standartlara Yön Ver" temasıyla Standardizasyon Zirvesi gerçekleştirilecektir.

Toplantıya ilişkin TOBB Başkanı Sn. M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU ve TSE Başkanı Sn. Adem ŞAHİN'in daveti ile zirve programını ekte bulabilirsiniz.

Bu kapsamda söz konusu zirveye katılım teyitlerinizi 15/10/2018 tarihine kadar Odamıza (nbozsoy@kayso.org.tr) iletilmesi hususunu,

Bilgilerinize sunarız.

Ek: Standardizasyon Zirvesi Programı için tıklayınız.

11.10.2018