Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Duyurular » UFUK 2020 (H2020) EĞİTİMİ DÜZENLENECEKTİR

UFUK 2020 (H2020) EĞİTİMİ DÜZENLENECEKTİR

Bilindiği üzere, Avrupa Birliği’nin bilimsel kaynaklarını birleştiren bilimsel araştırma programları sistemi içinde, 2014-2020 yılları arasında sürdürülmekte olan 8. Faz Çerçeve Programı Horizon/Ufuk 2020 kapsamında 80 Milyar Avro bütçe ile AB ülkeleri, Asosiye ülkeler (Türkiye bu gruptadır), katkısının önemi ortaya konmak ve projelerden fon almak şartlarıyla diğer ülkelerden bireysel araştırmacılar, araştırma grupları, üniversiteler, araştırma kuruluşları, kamu kuruluşları, sanayi kuruluşları ve KOBİ kapsamındaki firmalar desteklenmektedir.

Bu bağlamda, şehrimizde faaliyet gösteren sanayi/teknopark firmalarının katılımıyla Avrupa Birliği Komisyonu desteklerinden olan Ufuk 2020 (H2020) SME fonuna yönelik uygulamalı proje yazma eğitimi düzenlenmesi planlanmaktadır. Firmalarımızın eğitimden ücretsiz olarak faydalanabilmesi için eğitim ücreti Odamız ve Erciyes Teknopark tarafından karşılanacaktır.

24 – 25 Temmuz 2018 tarihlerinde, mesai saatleri içinde, toplam 2 gün olarak düzenlenecek eğitime katılabilmek için https://goo.gl/yydyzr link adresindeki başvuru formunun 16 Temmuz 2018 tarihine kadar doldurulması gerekmektedir.

Bilgilerinize rica ederiz.

Ek: Eğitim afişi için tıklayınız..

10.07.2018